Voorraad

 

Voorraden zijn van levensbelang voor vrijwel ieder bedrijf. Het is de kunst om met een zo gering mogelijke voorraad toch aan uw verplichtingen te voldoen. Vandaar dat aan de module Voorraad zoveel aandacht is besteed. De module Voorraad functioneert in een uitgebalanceerd samenspel met de modules;

Daarnaast is natuurlijk de volledige financiële integratie uitstekend verzorgd.
Op enig moment kunt u de status van uw goederen en het verloop van uw voorraden opvragen. U kunt aan de artikelen tal van parameters toekennen. U kunt zowel minimale als maximale voorraadniveau's aangeven. U kunt bepalen of artikelen die uit het assortiment worden genomen nog mogen worden verkocht indien er nog voorraad aanwezig is. U bepaald of een artikel tijdelijk wordt geblokkeerd voor inkopen, verkopen of beide. Standaard kunt u per artikel, op- en afboeken, inventariseren en herwaarderen.

 

Uitbreidingen

Bij een uitgebreid assortiment en een redelijke magazijngrootte is de optie Magazijn/Locatie interessant. Per artikel geeft u exact aan waar het zich bevindt. Dit voorkomt dat uw medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het lokaliseren van de goederen.
U kunt te allen tijde artikelen van de ene magazijn/locatie naar de andere overboeken met een daarvoor speciaal ontwikkelde optie die standaard wordt meegeleverd.
De module voorraad kunt u uitbreiden met de optie ABC-analyse waarmee u opgrond van seizoensinvloeden het optimale voorraadniveau automatisch kunt bepalen